Skip to content

Material om Feng Shui

Ta del av en bok, podd, webbkurs eller utbildning 

Här hittar du info om och länkar till  böcker, online-kurser och poddar om Feng Shui och andra ämnen som handlar om välgörande miljöer. 

Kanske vill du fördjupa dig i kunskapen om Feng Shui och utbilda dig till konsult? 

Material om Feng Shui

Böcker

Material om Feng Shui
Feng Shui Flow – skapa hållbar inredning

av Susanna Qvarfordt (fd. Utbult) & Jenny Jonsson 

”Allt fler vill leva hållbart och intresserar sig för miljö, energi och välmående både hemma och på jobbet. Den flertusenåriga läran Feng Shui härstammar från Kina och beskriver hur du kan leva hållbart genom att vara medveten om hur du påverkas av din omgivning, färger, former, mönster, ljus och mörker”.

Material om Feng Shui
Feng Shui Flow – create sustainable interiors

by Susanna Qvarfordt (fd. Utbult) & Jenny Jonsson 

”The book is an accessible introduction to creating sustainable and beautiful interiors by being aware of how you are affected by your environment, shapes, patterns, light, and dark. You will get practical advice on how to decorate your home. Each room has its own chapter with tips on how to approach the most common problems”.

Material om Feng Shui
Slow Skiing

av Cissi & Mats Erwald

”När vi låter hastigheten i livet öka är det lätt att gå miste om alla sköna upplevelser: naturen, vännerna, smakerna, dofterna och kulturen. Att leva Slow handlar inte om att säga nej till det moderna livet utan om att hitta sitt eget tempo och att vara närvarande i ögonblicket”.

Material om Feng Shui
Rensa, organisera och inred för ett  liv i balans och harmoni

av Isabell Svan & Clara Johansson

”Ditt hem och din omgivning påverkar ditt mående mer än du kanske tror. Genom att rensa med känsla får du möjlighet att gå igenom dina saker och samtidigt forma både ditt hem och ditt liv. Tillsammans med de tankar om energi, balans och symboler som finns inom feng shui kan du hitta ett harmoniskt lugn och skapa ett hem att verkligen trivas i”. 

Utbildning & kurser

Är du nyfiken & vill lära dig mer?

Om du vill utbilda dig till Feng Shuikonsult rekommenderar vi de skolor som är anslutna till förbundet. Då är du garanterad en utbildning med kunniga och erfarna lärare, som är väl insatta i ämnet och följer förbundets etiska regler och stadgar.

Nordic School of Feng Shui är i dagsläget den skola som är medlem i SFSF och därför den utbildning vi rekommenderar i Sverige.

Eller ta del av en online-kurs med Jannice Wistrand från Add Simplicity. 

Lär dig inreda med Feng Shui eller Inred trädgården med Feng Shui 

Podd

Lyssna, lär & reflektera

Här bjuder Therese Skoog in till sin värld genom Feng Shui-podden.

”En podd för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå! Korta och innehållsrika avsnitt med utgångspunkt i feng shuins magiska värld. Genom att förändra din omgivning kan du nämligen påverka och förändra ditt liv. Här får du lära dig hur du går tillväga”!

Online-kurser

Inred med Feng Shui 

Lär dig mer av Jannice Wistrand från Add Simplicicty

”Feng Shui handlar om enkelhet i livet utan att för den skull vara minimalistisk. Att samspelet mellan den yttre miljön och den inre känslan ger ett ökat välbefinnande. Huvudtanken med en vacker miljö är inte stilen, utan balansen mellan människan och dess omgivning”.

Tidigare utgivna böcker

Dessa böcker är från Honorary Advisors i Svenska Feng Shuiförbundet och finns ofta på Tradera, Bokbörsen eller antikvariat.

Nyhetsbrev

Få tips och inspiration varje månad