Om du längtar efter att skapa harmoniska miljöer och vägleda människor till att skapa ett liv i balans - då kanske Feng Shui-konsult är ett yrke för dig. Som Feng Shui-konsult kan du arbeta med både privatpersoner och företag. Du kan ge konsultationer i människors hem eller trädgårdar. Eller låta Feng Shui bli ett kraftfullt komplement till din redan existerande verksamhet, som tex coach, inredare, stylist, trädgårdsdesigner mm. Feng Shui har så många användningsområden. 

I mötet med dina kunder kommer du se att deras problem eller dilemma ofta även syns i deras inredning och hur huset och rummen är utformade. Då är det en fantastisk känsla att kunna bistå med assistans och vägledning så att kunden får ett bättre flöde, mer energi, mer harmoni eller vad det är just hen söker din hjälp för. Förutom att ge konsultationer kan du som konsult även arbeta med undervisning, blogga, skriva böcker med mera.

För att bli certifierad Feng Shui-konsult behöver du söka och gå en Feng Shui-konsultutbildning. Det finns olika skolor runt om i världen. Den som vi i Svenska Feng Shui-förbundet rekommenderar är Nordic School of Feng Shui. Det är den enda skolan i Sverige som är ansluten till förbundet. Det innebär att skolans ägare och lärare Susanna Utbult är certifierad konsult och följer våra etiska riktlinjer. 

Susanna har en gedigen utbildning inom Feng Shui av både svenska och internationella mästare. Hon har också många års egen erfarenhet som konsult. 2010 tog Susanna över skolan efter Agneta Nyholm Winqvist och har sedan dess utbildat många Feng Shui-konsulter inom Nordic style Feng Shui. Skolan har ett mycket gott rykte med nöjda elever. Om du vill utbilda dig till Feng Shui-konsult kan du läsa mer om utbildningen på Nordic School of Feng Shui här. Nya kursstarter i Januari, Februari och Mars 2021. 

Vi märker ett ökat intresse för Feng Shui och dess välgörande effekter och välkomnar varmt alla konsulter i vårt växande förbund!